ÖNEMLİ DUYURU: 2018 BOLOGNA İNTİBAK kontrolüTüm Duyurular
TEM

Sevgili Öğrencilerimiz,

Fakültemiz intibak takvimine göre,  Bologna 2018 Eğitim Planına intibak işlemleri tüm öğrenciler için (yalnızca stajı eksik ve mezuniyet durumundaki öğrencileri hariç) intibak işlemleri tamamlanmıştır. Öğrencilerin yildiz.edu.tr uzantılı maillerine* intibak tabloları 25.07.2018 tarihinde gönderilecektir. İntibaklar için itiraz dilekçeleri 10 Ağustos 2018 günü mesai bitimine dek Bölüm Başkanlığı’na verilmesi önemle rica olunur.

NOTLAR:

1. Bölümden hiç ders almamış öğrencilerin (hazırlığa devam eden veya yeni tamamlayan) intibak işlemleri üniversite senato kararı gereği yapılmayacaktır. Bu öğrencilerimiz doğrudan Bologna 2018 Eğitim Planı’na tabi olacaktır.

2. Sadece stajı kalan öğrencilerin de intibak işlemi yapılmayacaktır. Bu öğrencilerimiz staj işlemlerini tamamladıklarında Bologna 2013 Eğitim Planı’ndan mezun olabileceklerdir.

3. Çift Anadal öğrencilerinin intibak işlemleri tamamlanmış olup kendilerine mail gönderilmiştir.

4. Bologna 2018 Planı’na usis.yildiz.edu.tr adresinden erişebilirsiniz.

*yildiz uzantılı mail adreslerini/şifrelerini hatırlamayan öğrencilerin bilgiislem@yildiz.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir.

Mimarlık Bölüm Başkanlığı